Conference League

O Mπακασέτας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και στο Conference

Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίζεται απόψε κόντρα στη Βασιλεία ,και θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές Ευρωπαϊκές εμφανίσεις

Πρεμιέρα για την Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη στη φάση των 32 του Γιουρόπα Κόνφερενς λιγκ κόντρα στη Βασιλεία, με τον Έλληνα επιθετικό να θέλει να διευρύνει το φετινό Ευρωπαϊκό ρεκόρ που έχει ήδη πετύχει.

Μετά τον φονικό σεισμό στη Τουρκία που οδήγησε στη διακοπή του Τουρκικού πρωταθλήματος η Τράμπζονσπορ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, και αντιμετωπίζει απόψε στις 7:45 μμ. την Βασιλεία.

Από την αποψινή αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για φέτος Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ και συγκλόνισε με την ομιλία του για τη κατάθλιψη που βίωσε. Ο 29χρονος επιθετικός οδήγησε με ηγετικές εμφανίσεις την Τράμπζονσπορ στη κατάκτηση του περσινού Τουρκικού πρωταθλήματος. Όμως ήταν καταλυτικός και στην κατάκτηση της τρίτης θέσης φέτος στο Γιουρόπα λιγκ που έδωσε στην ομάδα του το εισιτήριο για τους 32 του Κόνφερενς λιγκ. Στους ομίλους πέτυχε 3 γκολ ( κόντρα σε Μονακό , Ερυθρό Αστέρα και Φερεντσβάρος) και 4 ασίστ. Έδωσε έτσι σημαντικές λύσεις καθώς δεν υπήρξε ματς από τα 6 του ομίλου που να μην σκοράρει η να βγάλει ασσίστ. Για τον ίδιο μάλιστα η επίδοση αυτή αποτελεί ήδη ρεκόρ καριέρας σε μια σεζόν, στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η ομάδα των Σιώπη και Μπακασέτα έχει απομακρυνθεί φέτος από τη διεκδίκηση του τίτλου καθώς βρίσκεται στο -16 από τη πρωτοπόρο Γαλατασαράι. Θα διεκδικήσει την δεύτερη η την τρίτη θέση από την οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς , καθώς πρόκειται για θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Κόνφερενς λιγκ. Στο πρωτάθλημα ο Μπακασέτας έχει πετύχει 6 γκολ και 5 ασίστ αποδεικνύοντας πως βρίσκεται και φέτος σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x